Over Scaldis Reizen

Wij zijn een familie gerunde firma waarbij je als klant centraal staat. Op vakantie gaan is gelijk aan zorgeloos reizen en dat is juist wat wij jou proberen te bieden.

Over het bedrijf

Scaldis Reizen , opgericht en 1972, was één van de allereerste winkels in het toenmalige Koopcentrum. In 1976 heeft Guy De Hert het reiskantoor overgenomen en is het sindsdien elk jaar gegroeid. Dit familie gerund bedrijf is sinds 2019 verhuist naar de PJ Charlottelaan. Deze nieuwe locatie was nodig omdat we nu meer ruimte en tijd hebben voor elke klant. Het komt onze flexibiliteit ten goede.

Waarom kiezen voor ons?

Uw reis op maat

Als onafhankelijk reiskantoor zijn wij niet gebonden aan bepaalde reisorganisaties. Hierdoor kunnen wij in samenspraak met jou een reis uitwerken dat het dichtste bij je wensen en verwachtingen uitkomt.

Unieke belevingen

Mag het eens iets meer zijn… een speciale excursie, een reservatie in een sterrenrestaurant tijdens je reis. Vraag het ons en wij doen ons best om dit voor je te regelen.

Steeds bereikbaar

Heb je een probleem of een noodgeval tijdens je vakantie, kan je ons ook bereiken buiten de kantooruren.

Ons team

Team Scaldis 

Els De Decker

Reisconsulent 
els@scaldisreizen.com

Grace De Hert

Glenn De Hert

Een reis boeken?

Kan je niet langskomen tijdens onze openingsuren, geen probleem! Je kan ons steeds bellen voor een afspraak of we kunnen je offertes en reservaties ook per mail bezorgen.